Πώς να ανακτήσετε χαμένα δεδομένα από εσωτερική μνήμη Android

Σήμερα, το smartphone παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Δεν ανταποκρίνεται μόνο στις απαιτήσεις της επικοινωνίας, αλλά παρέχει και πολλές άλλες εργασίες που μπορούμε να ζήσουμε, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού, της κοινωνικής δικτύωσης, της λήψης φωτογραφιών. Γενικά, θα αποθηκεύουμε πολλά προσωπικά δεδομένα στο τηλέφωνο όπως επαφές, εικόνες, μουσική, σημείωση κ.ο.κ. Κάποιες φορές διαγράφουμε τυχαία τα στοιχεία και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να την ανακτήσουμε.

Μέρος 1: Θεωρίες πίσω από την εσωτερική μνήμη Android

Μέρος 2: Βήματα για την ανάκτηση χαμένων αρχείων από εσωτερική μνήμη Android

Τα χαμένα στοιχεία θα οδηγούσαν σε μεγάλες δυσκολίες και δυστυχία. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να χάνουν συχνά δεδομένα σχετικά με την εσωτερική μνήμη του κινητού τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων των επαφών, των μηνυμάτων, του ιστορικού κλήσεων κλπ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλεια δεδομένων: αποσυμφόρηση της κάρτας μνήμης χωρίς διακοπή του τηλεφώνου, τυχαία διαγραφή, λανθασμένα χωρίσματα δεδομένων, κλπ. Εάν χάσαμε λάθος δεδομένα στην εσωτερική μνήμη Android, τι πρέπει να κάνουμε;

Το τηλέφωνο Android έχει γενικά σχεδιαστεί για να διακόπτει την άμεση πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη. Αλλά πίσω από τις σκηνές, σχεδόν όλα τα τηλέφωνα Androidl οργανώνουν τα δεδομένα τους στην ίδια δομή αρχείων. Εάν χρησιμοποιείτε το phon ακατάλληλα είτε λόγω της λίμνης των πληροφοριών είτε λόγω της απρόσεκτης φύσης σας, τελικά καταλήγετε να χάσετε τα ζωτικά σας δεδομένα σε αυτή τη συσκευή.

Η αρχή της εσωτερικής αποθήκευσης βασίζεται στη δυαδική κωδικοποίηση. Και τότε τα smartphones μπορούν να ερμηνεύσουν την κωδικοποίηση. Επομένως, όταν οι χρήστες διαγράφουν δεδομένα, διαγράφουν μόνο τον εικονικό δείκτη στα δεδομένα. Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα παραμένουν στη συσκευή και επομένως είναι ανακτήσιμα. Αλλά είναι ακόμα δυνατή η ανάκτηση των χαμένων δεδομένων από την εσωτερική μνήμη Android. Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη ενότητα.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα ανάκτησης αρχείων Android που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο. Είναι πραγματικά δύσκολο να προσδιορίσετε ποιο είναι το καλύτερο. Για να είμαι ειλικρινής, το Androidphonesoft Το Android Data Recovery είναι ένα προηγμένο εργαλείο που πρέπει να έχετε εάν θέλετε να διασώσετε τα διαγραμμένα αρχεία από το εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου Android. Μπορεί να ανακτήσει όλα τα είδη αρχείων από την εσωτερική μνήμη Android, συμπεριλαμβανομένων επαφών, SMS, φωτογραφιών καθώς και άλλων τύπων δεδομένων. Έχετε την ευκαιρία να δείτε τα διαγραμμένα αρχεία πριν από την ανάκτηση. Αυτό είναι πραγματικά ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι άλλων παρόμοιων προγραμμάτων, επειδή δεν χρειάζεται να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα, τα οποία χρειάζονται πολύ χρόνο. Αφού εγκαταστήσετε το λογισμικό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να μάθετε το σεμινάριο.

Βήμα 1 Κατεβάστε το Android Data Recovery

Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει σωστά το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο λήψης. Αυτό το πρόγραμμα διαθέτει ένα σύνολο χρήσιμων εργαλείων. Για ανάκτηση δεδομένων, κάντε κλικ στο κουμπί “Ανάκτηση” πρώτα.

Βήμα 2 Εκτελέστε το πρόγραμμα αποκατάστασης Android και συνδέστε το τηλέφωνο στον Η / Υ
Τώρα, πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή Android με τον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB.

Βήμα 3 Ενεργοποίηση σφαλμάτων USB στη συσκευή σας Android
Προκειμένου το πρόγραμμα να αποκτήσει πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη του Android του τηλεφώνου σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη σφαλματοποίηση USB στη συσκευή σας Android. Για διαφορετικό σύστημα Android, εδώ παρέχουμε διάφορες μεθόδους για γρήγορη πρόσβαση στο πρόγραμμα σφαλμάτων USB.

Βήμα 4 Αναλύστε και σαρώστε την εσωτερική μνήμη Android
Όταν ενεργοποιηθεί η αποσφαλμάτωση USB, το πρόγραμμα ανιχνεύει αυτόματα το τηλέφωνο Android σας και στη συνέχεια αναλύει και ελέγχει γρήγορα όλα τα χαμένα ή διαγραμμένα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του φορητού σας υπολογιστή ή στην αποθήκευση SD. Στη συνέχεια, κοιτάξτε στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας, για να κάνετε κλικ στο “OK”, για να επιτρέψετε την εξουσιοδότηση του προγράμματος Super User όταν εμφανιστεί μια αίτηση Superuser.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κάτω μέρος “Έναρξη” για να ξεκινήσετε τη σάρωση. Η όλη διαδικασία σάρωσης θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα ανάλογα με το μέγεθος των δεδομένων σας, οπότε είστε υπομονετικοί! Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία υπερβαίνει το 20% προτού ξεκινήσετε. Η ανάκτηση δεδομένων δεν είναι μια απλή υπόθεση και κάθε λάθος μπορεί να στοιχίσει.

Βήμα 5 Προεπισκόπηση και έναρξη της ανάκτησης δεδομένων από εσωτερική μνήμη Android
Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, όλα τα σαρωμένα δεδομένα θα εμφανιστούν σε καλά οργανωμένες κατηγορίες. Εμφανίζονται και τα διαγραμμένα και τα υπάρχοντα δεδομένα και το κόκκινο χρώμα αντιπροσωπεύει τα διαγραμμένα δεδομένα. Δείτε τα και επιλέξτε αυτά που θέλετε να ανακτήσετε. Πλοηγηθείτε σε μια διαδρομή στον υπολογιστή σας για να αποθηκεύσετε τα ανακτημένα αρχεία.

Γιατί να το επιλέξετε;

Δεδομένου ότι τα τηλέφωνα Android διαδραματίζουν σταδιακά όλο και πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, η αποθήκευση και προστασία δεδομένων είναι επίσης πολύ πιο σημαντική. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι που σας προκαλούν απώλεια δεδομένων στην εσωτερική μνήμη Android. Παρ ‘όλα αυτά, το πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων Android θα είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος βοηθός σας για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε και να προστατεύσετε σημαντικά δεδομένα. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές παρατάξεις και διάφορα πλεονεκτήματα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν: υποστήριξη όλων των μορφών ανάκτησης, γρήγορη ταχύτητα σάρωσης, και υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα ανάκτησης, υψηλό ποσοστό ανάκτησης. Τελικά, αναλύστε και αποθηκεύστε τα πολύτιμα δεδομένα σας από το Android

Name
Email
Your comment
© 2020 Σεξ Αγγελίες – Escort aggelies – Ερωτικές Υπηρεσίες – Γυναίκες συνοδοί